Asiakkaiden kertomuksia

Hieronta

vyöhyketerapia psykologinen hieronta helsinki itä-helsinki mellunmäki kontula

Olen käynyt eri hierojilla vuosia notkoselkäni ja migreenieni vuoksi. Eevaa olen nähnyt pari vuotta ja klassisen hieronnan ja vyöhyketerapian yhdistelmä toimii minulla parhaiten. Liian voimakkaan hieronnan olen aikaisemmin huomannut haittaavan. Eevan kanssa tätä ongelmaa ei ole. Tarkan ja ratkaisukeskeisen otteen ansiosta Eeva on nostanut yhdessä kanssani minut takaisin työkykyiseksi. Nyt näen Eevaa ylläpitääkseni hyvinvointiani. Suosittelen häntä koko sydämestäni.

- Johanna Savola

Tunnevyöhyketerapia

Kiinnostuin psykologisesta vyöhyketerapiasta (PVT) vuonna 2007 kriisivaiheen yhteydessä, työterveyshuollosta minulle tarjottiin asiassa eteenpäin pääsemiseksi puolen vuoden masennuslääkitystä. Vahvan intuition myötä en suostunut lääkitykseen vaan halusin kohdata kriisin liittyvät tunteet ja kriisin perimmäisen syyn sekä saada selvyyden miksi tietyt asiat elämässäni seuraavat minua kuin hai laivaa.

Kriisin myötä minussa rapisivat järki-ihmisen suojamuurit ja pääsin käsiksi tunteisiin, joita olin pantannut koko elämäni mieleeni ja kehooni. Olin kärsinyt rajusta migreenistä ja jännittyneestä kehosta lapsesta lähtien ja kilttinä kannoin turhaan toisten syyllisyyksiä. Olin elänyt läheisriippuvaisessa perheessä, jossa oli tuttua, ettei saanut puhua, luottaa eikä tuntea. Aluksi kaikki tunteet olivat yhtenä mustana, pelottavana möykkynä, josta hoidon myötä pikku hiljaa alkoi erottumaan yksittäisiä tunteita, joita sitten Eeva alkoi hoitamaan kerros kerrokselta, siihen tahtiin kun olin valmis niitä kohtaamaan.

Siitä alkoi mielenkiintoinen itsetuntemusretki, joka on vaikuttanut ennen kaikkea itseeni, mutta myös parisuhteeseeni, perheeseeni, työhöni ja kaikkeen mitä ympärilläni kohtaan. Olen todella kiitollinen Eevan kanssa käymästäni pitkästä, haasteellisesta prosessista ja sen annista. Olen päästänyt irti migreenistä lähestulkoon kokonaan, kiltin tytön roolista, uhrautuvaisuudestani, rajoittavista peloistani, vihoistani, syyllisyydestäni, häpeästäni sekä laittanut poikki perimän ketjun. Olen työstänyt esimerkiksi isäni sotakokemuksia ja mummoni 1v. kokemaa hylkäämistraumaa, kun hänen äitinsä kuoli ja niiden vaikutuksia lapsuuden perheeseeni ja myöhempään elämääni. Tiedostamisen, työstämisen, anteeksiannon ja irtipäästämisen myötä olen löytänyt oman identiteettini. Elämän hankalien kokemuksien läpikäyminen on muuttunut voimavaraksi, rohkeudeksi, rajoiksi, vastuullisuudeksi ja luovuudeksi. Pystyn tällä hetkellä elämään enemmän läsnä tässä hetkessä. Oman tarinan/käsikirjoituksen tunteminen on laatutekijä niin yksityis- kuin työelämässä. Se mahdollistaa aidon kohtaamisen ja ilon, joka edelleen mahdollistaa toisten oivallukset omasta itsestään ja auttaa heitä oman prosessinsa alkuun. Minulle on kehittynyt syvä luottamus, että elämä kantaa ja asiat tulevat kohti eikä niitä tarvitse enää hakea. Luotan vahvaan intuitiooni.

- Tarja Jussila

Hoidon alettua minusta tuntui siltä, että silmät aukeavat. Jos ennen jalkani olivat raskaat ja laahustin eteenpäin, nyt kuljen jo reippaammin ja tiedostavammin. Pitää uskaltaa ottaa vastaan se, mitä kehosta tulee ulos. Kun käsittelin alistamista, alkoi tulla voimaa ja lamppu syttyi: alan tuntea itseäni ja tunnen itseni vahvemmaksi.

- Kaarina